top of page

VERWARMING

Uw Vertrouwde Partner in Verwarming en Energie-effici¸ntie

Energie-
effici¸ntie

Bij Maes Verwarming en Sanitair zetten we ons al jaren in om uw huis comfortabeler, efficiënter en milieuvriendelijker te maken.

 

Als toonaangevend bedrijf in de sector bieden we een uitgebreid scala aan diensten om aan al uw verwarmings- en energiebehoeften te voldoen.

Herstellingen
____

Ons team van deskundige technici staat altijd klaar om eventuele problemen met uw verwarmingssysteem snel en doeltreffend op te lossen.

Of het nu gaat om een dringende herstelling aan uw condensatieketel of een algemene onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem optimaal blijft functioneren.

Plaatsen van radiatoren
en boilers

____

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van verwarmingssystemen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften. Of u nu extra radiatoren wilt laten plaatsen voor meer warmtecomfort of een nieuwe boiler nodig hebt voor een continue warmwatervoorziening, wij bieden oplossingen op maat.

Radiateur installeren
Condensatieketels
____

Als erkende verdeler van Bosch condensatieketels, voorheen bekend als Junkers, bieden wij hoogwaardige verwarmingsopties die betrouwbaarheid en efficiëntie garanderen.

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om de juiste ketel te selecteren en te installeren die aan uw verwarmingsbehoeften voldoet.

Alternatieve energievormen
____

Bij Maes Verwarming en Sanitair zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Daarom bieden wij ook geavanceerde alternatieve energieoplossingen aan, zoals warmtepompen, warmtepompboilers en thermische zonnepanelen. Onze expertise strekt zich uit tot diverse warmtepompsystemen, waaronder bodem/water, lucht/water en hybride configuraties. Hierdoor kunnen wij u helpen bij het kiezen en installeren van een systeem dat zowel uw energiekosten verlaagt als het milieu ontziet.

Onze jarenlange ervaring heeft ons niet alleen voorzien van diepgaande kennis, maar ook van uitstekende relaties met onze fabrikant. Dit betekent dat we toegang hebben tot de nieuwste technologieën en hoogwaardige wisselstukken om uw verwarmings- en energieoplossingen optimaal te ondersteunen.

bottom of page