top of page

VENTILATIE

Uw Expert in Verwarming, Sanitair en Woningventilatie

Gezond binnenklimaat

Bij Maes Verwarming en Sanitair hebben we ons altijd ingezet voor het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van verwarming en sanitair. Maar we gaan verder dan dat; we begrijpen dat een gezond binnenklimaat van essentieel belang is voor uw welzijn. Daarom bieden wij ook expertise in woningventilatie, en dit zowel voor systeem C als systeem D.

Woningventilatie
____

Een goed ontworpen en efficiënt ventilatiesysteem is cruciaal om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren en te zorgen voor een frisse en gezonde leefomgeving. Wij begrijpen dat geen twee huizen hetzelfde zijn, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor woningventilatie.

EPB-rapport en Berekeningen
____

Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het plannen van het perfecte ventilatiesysteem voor uw huis. We kunnen een voorstel doen op basis van een bestaand EPB-rapport of, als dat nog niet beschikbaar is, de nodige berekeningen laten uitvoeren door een gecertificeerd studiebureau. Dit zorgt ervoor dat het ventilatiesysteem volledig voldoet aan de wettelijke normen en perfect is afgestemd op uw specifieke behoeften.

close up filter ventilatie systeem
Systeem C en D
____

Of u nu kiest voor systeem C (natuurlijke toevoer, mechanische afvoer) of systeem D (mechanische toevoer en afvoer met warmteterugwinning), wij hebben de knowhow om uw ventilatiesysteem nauwkeurig te plannen, installeren en onderhouden. Beide systemen bieden unieke voordelen, en we helpen u graag de juiste keuze te maken op basis van uw situatie.

bottom of page