top of page

SANITAIR

Uw Complete Badkamer
renovatie
met Maes Verwarming en Sanitair:

Van idee tot realisatie

Bij Maes Verwarming en Sanitair begrijpen we dat een badkamer renovatie niet alleen een upgrade van uw huis is, maar ook een persoonlijke transformatie.

Daarom bieden we een naadloze, totale aanpak om uw badkamer dromen werkelijkheid te maken. Hier is hoe ons proces eruitziet:

1
____

Persoonlijk consult met Wim en Jan

We geloven in maatwerk, dus onze experts, Wim en Jan, komen graag persoonlijk bij u langs. Tijdens dit bezoek doen ze niet alleen een grondige maatopname van uw badkamer, maar luisteren ze ook naar  uw wensen en verwachtingen.

Als u al specifieke toestellen in gedachten heeft, kunnen we ze bekijken en ze integreren in ons ontwerp.

2
____

Vrijblijvend
voorstel met schetsen
en maatplan

Met de verzamelde informatie creëren we een op maat gemaakt voorstel voor uw badkamerrenovatie. Hierin inbegrepen zijn gedetailleerde schetsen en een maatplan, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw nieuwe badkamer eruit zal zien. Dit voorstel is geheel vrijblijvend en biedt u de kans om uw ideeën te bekijken en te beoordelen.

3
____

Aanvullende diensten en onderaannemers

Als uw badkamer renovatie meer omvat dan alleen sanitaire installaties, zoals bepleistering, betegeling, wanden, plafonds of meubilair, dan zorgen wij voor de juiste experts.

We werken samen

met vertrouwde onderaannemers die een bewezen staat van dienst hebben in hun vakgebied. We zorgen ervoor dat alle aspecten van uw project naadloos samenkomen en zorgen voor de gehele coördinatie.

4
____

Toestelkeuze bij leveranciers

Uw nieuwe badkamer verdient de beste apparatuur. Daarom bieden we u de keuze uit toonaangevende leveranciers zoals Facq, Desco, Van Marcke en STG. U kunt vertrouwen op hoogwaardige, duurzame producten die perfect passen bij uw stijl en behoeften. 

5
____

Planning en coördinatie

Na uw goedkeuring van het voorstel, plannen we de werkzaamheden zorgvuldig in. Dit omvat ook het coördineren van de verschillende onderaannemers, zodat u slechts één aanspreekpunt heeft gedurende het hele proces. Dit bespaart u tijd, stress en onnodige moeite.

6
____

Dienst na verkoop

Bij Maes Verwarming en Sanitair eindigt onze betrokkenheid niet bij de oplevering. We garanderen een uitstekende dienst na verkoop om ervoor te zorgen dat uw badkamerrenovatie volledig aan uw verwachtingen voldoet en dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe ruimte. Ook voor allerhande kleine sanitaire herstellingen of vervangingen kan u bij ons terecht. 

bottom of page